Vagtservice

Vi  er  dit specialiseret sikkerheds selskab, vi er tilpas små til at være fleksible og tilpas store til at kunne løse alle sikkerhedsudfordringer du måtte ha som kunde  

Fastvagt

Fastvagt kan være en stor hjælp i butikker og centre, det nedbringer svind og skaber tryghed for de handlende, alt dette bidrager til merværdi for din forretning.
 

Områdevagt

Vagten er typisk tilknyttet et fast område som boligkomplekser og Grundejerforeninger, og skaber nær tryghed for beboerne. 

Hundevagter

Vores hundevagter er toptunet, har solid hundefører erfaring og vi stiller krav der er tilsvarende politiets GRP 2 tjenestehunde (patruljetjenestehunde) og som et minimum gennemgår alle hunde samme optagelsesprøve som godkendelsen for tjenestehunde. Dette sker ved vi som virksomhed støtter vores hundefører og de er privat også med i Dansk Politihunde Forening så de får den rette træning sammen med både vagthundefører, politihundefører og civile hundefører - du får med andre ord hund og fører på første klasse.

Tilsyns & Rundering

Tilsynspatrulje kan bl.a. tilse din erhvervsejendom uden for normal åbningstid og kan med stor fordel kombineres med en hundevagt på større arealer.


Hotel & Receptionsvagt

Vagten er typisk uddannet indenfor hotel og besidder en autoritær udstråling imens servicen er på højeste niveau overfor tjek ind/ud kunder. 
 

Byggepladsvagt

Fastvagt kan være en stor hjælp i butikker og centre, det nedbringer svind og skaber tryghed for de handlende, alt dette bidrager til merværdi for din forretning.

Dørvagter & Festvagter

Vi har hvert år mange dør fester og eventkunder. Det er alt fra store koncerter til lokale kræmmermarkeder rundt om i landet, om det er 18 års fødselsdagen eller bar og diskoteker i centrum vi har vagter til alt dette med rigtig mange års solid erfaring.

Alarmpatrulje

Når alarmen går, rykker alarmpatruljen ud til stedet og sikrer alt er som det skal være, vagten agerer som du har bestil jf. forholdsordre og bliver på stedet til der er bragt orden på kaos. Til glæde for både din nattesøvn og driften dagen efter.

Lager & Logistik 

Som noget unikt har vi vagter der har arbejdet med logistik og har truckcertifikat, det betyder meget for store varehuse og vores kunder som modtager varer om natten.

Livvagt & Personbeskyttelse

Vi er et at de få selskaber der lovligt må yde livvagtbeskyttelse og er godkendt af Rigspolitiet via autorisation til at passe på menneskers ve og vel. 

PR. 01.01.2023

Løses alle vores Patruljevagtopgaver af sekundært samarbejdspartner vagtselskab og vi fokusere udelukkende på de Tekniske løsninger, men vi formidler naturligvis kontakten så i som kunde får en sammenhængende løsning, vi er fortsat med til at sikrer du får samme kvalitet som altid 

Vi anvender GuardTool

Vi anvender GuardTool for sublim rapportering og kontrol til stor glæde for dig som kunde, du modtager altid rapporter med statusemner i reel tid, og det er derfor unik mulighed for at optimere og på sigt spare penge i optimerrings mulighederne du får fra os hver dag!

Referencer på kunder & Samarbejdspartnere vi som koncern gennem årene har løst opgaver hos 

Portvagten på Stark blev dækket af vores dedikerede Vagter i en toårig periode 

Portvagter og rundering ved tilsyn er gennem tiden blevet løst på mange Per Aarsleff pladser rundt om i danmark

Senest på projekt Posten KBH-Som en U.E 2017-2019 

Vi passer på pladsen med elektronisk og fysisk vagt tilstedeværelse når køge supersygehus opføres 2019 - 2024

Home samarbejde 

Home v / Anne Crone

Som kunde hos home opnår du særlige aftaler hos os, vi har i 2017 indgået samarbejde med alle home butikker v/Anne Crone,

Home, Taastrup - Hedehusene - Glostrup - Albertslund - Roskilde Ro´s Torv - Solrød Strand

De særlige aftaler gælder ved eksempelvis.

Køb af bolig - Salg af bolig - leje af bolig.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder. 71 99 32 33

Vi er som en af de få selskaber der kun har uddannet teknikere til at installere for vores kunder

Vi har tegnet og følger overenskomsten mellem  DI/VSI & VSL og kræver ligeså at alle vores Underleverandører og Partnere indenfor vagt er overenskomst dækket for at sikrer gode stabile vilkår for alle vores ansatte, samt alle de vi samarbejder med. 


PR. 18.09.2020

Løses alle vores vagtopgaver af sekundært samarbejdspartner vagtselskab og vi fokusere udelukkende på de Tekniske løsninger, men vi formidler naturligvis kontakten så i som kunde får en sammenhængende løsning, vi er fortsat med til at sikrer du får samme kvalitet som altid