Teknisk sikring & service

Dansk Sikkerhed & Sikring er et ISO 9001.2015 certificeret selskab indenfor AIA - TVO 

Alarmsystem

Vi har nogle af de mest driftsikre alarmsystemer i verden, vi leverer i alle sikringsniveauer og vi står altid klar til at rådgive i dit miljø for den mest optimale og skræddersyede løsning.


ADK / Adgangskontrol

ADK er et rigtig godt supplement til virksomheder i mange niveauer og størrelser. Det smarte er, at du kan kombinere sikkerhed med brugbar viden - du får informationer om hvem der har været i virksomheden i et givent tidspunkt og det er kun fantasien der grænsen for anvendeligheden. 

Video & TV overvågning

Vi installerer og programmerer alle niveauer af videoovervågning, og vi er specialister i ip teknik og kodning af nogle af de bedste systemer i verden.


ABA / Brandalarmering

Brandalarmering er et lovkrav i langt de fleste virksomheder, restaurationer & varehuse i hele landet, og vi kan skræddersy systemer til alle behov og størrelser. 

ABDL / Automatisk Brand Dørlukning

ABDL bliver ofte brugt til automatisk lukning af branddøre hvis uheldet er ude og så mindst mulig spredning finder sted til resten af varerne i bygningen.

CCTV - VIDITRONIC Partner

Dansk Sikkerhed & Sikring er officiel Viditronic partner i Danmark til rådgivning af komplekse CCTV systemer og installerer disse hos slutbrugeren.  

CCTV - HIKVISION Partner 

Dansk Sikkerhed & Sikring er officiel Hikvision partner i Danmark til rådgivning af komplekse CCTV systemer og installerer disse hos slutbrugeren.  

vi har installeret mange systemer over tiden, og vi kan supportere dit system fra start til løbende service.

IT DATA & TV

Vi serviceres DATA & TV Kunder rundt om i hele Danmark, grundet vores mange lokal kontorer kan vi være tilstede i flere byer og det meste af landet

Entreprise / Partner 

El Service &      installation 

Vi tilbyder vores ekspertise til andre el og sikringsfirmaer, vi er dybt engageret og har kun de bedst kvalificeret personale i staben der hvert år opkvalificeres via kurser og uddannelse, vi er vand til at supportere via andre selskaber og vi er en loyal partener der bygger på relationer mod langsigtet samarbejde

Home samarbejde  

Home v / Anne Crone

Som kunde hos home opnår du særlige aftaler hos os, vi har i 2017 indgået samarbejde med alle home butikker v/Anne Crone:

Taastrup - Hedehusene - Glostrup - Albertslund - Roskilde, Ro´s Torv - Solrød Strand

De særlige aftaler gælder ved eksempelvis køb af bolig, salg af bolig eller leje af bolig.

Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder på 71 99 32 33.

Vi er officiel Securitas Partner

Hvad betyder dette i praksis?

  • Dansk Sikkerhed & Sikring ApS som teknisk installatør, betyder dette partnerskab at vi installerer alarmsystemerne for Securitas' kunder og servicerer disse efterfølgende rundt om i hele Danmark.
  • Securitas A/S Som landsdækkende alarmpatrulje, servicerer med udkørsel i yderområderne som vi ikke er hurtigere fremme på ved alarm, med andre ord så sender vi Securitas via vores kontrolcentral alle de steder udenfor københavn og Sjælland hvor vi ikke er de hurtigste. Dette sikrer altid at vores kunder får den bedste brugeroplevelse på markedet, og det hurtigste tid i branchen.

.Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder t: 71 99 32 33