Hvorfor vælge Dansk Sikkerhed & Sikring?

Vi anvender GuardTool 

GuardTool hos DSS er ikke som andre steder, vi laver både vagt, el og teknik og vi anvender systemet som et aktivt led i vores Kvalitetsledelsessystem (KLS) der sikrer dig sammenlignelighed mellem alle vores ydelser og services.

De bedste eksperter til rådighed for dig

Vi kan løse alle opgaver, både indenfor vagt men også tekniske installationer og anlæg for intelligent styring 

Iso 9001.2015 certificeret selskab

Vi er Iso certificeret det har stor betydning for kunderne. det er din garanti for:

  • En partner hvortil der stilles krav

  • En partner der årligt står til ansvar

  • En partner der har uddannet personale

  • En partner der gennemgår Kvalitetsledelsessystem

Mestrer hele værdikæden indenfor branchen, prissætter opgaverne med den fornødne respekt for kunder og ansatte

Vi leverer markedets bedste service, og til meget konkurencedygtige priser. Vi har en finansafdeling der udelukkende prissætter således at vi sikrer kunderne den billigst mulige løsning i branchen.

Vagtselskab med mange løsninger på det enkle problem

Vi er nogle af de forreste i branchen når det kommer til elektroniske systemer og løsninger der er integrerbarer med vores vagtydelser. vi garanterer følgende, når du vælger Dansk Sikkerhed & Sikring:

  • Alle vores medarbejdere er godkendt af Rigspolitiet med vagtkort og vil løbende stille med ren straffeattest.

  • Alle vores medarbejdere tilbydes spændene muligheder for kurser hvert år. 

  • Alle vores medarbejdere har flere og længere uddannelser og er ofte i mange situationer derfor langt bedre rustet end andre vagter. 

Vi er registreret hos F&P som godkendt installatør af alarmsystemer, overvågning og vagtydelser til kunder med forsikringskrav, således kan du endvidere i nogle forsikringsselskaber få rabat på din indbos forsikring. 

Dansk Sikkerhed & Sikring 

Er en stabil og solid partner, 

Der udelukkende har været i støt vækst fra dag et og i dag er blandt de der ligger højest rated indenfor branchen, Virksomheden har de første år vist uovertruffen vækstpotentiale, det vi naturligvis meget stolte af, og fortsætter den strategi der er grundlaget for successen, lyder det fra selskabets CEO.  

Vi er medlemmer i DI Dansk Industri.

Dansk Industri er blandt meget andet er med til at tegne overenskomster og vilkår for sikkerhedsbranchen m.fl., men de er også med til at give værktøjer til sikkerhedsbranchen til glæde for de ansatte.

Vi har en attraktiv pensionsordning til glæde for vores ansatte, det betyder at medarbejdere udover pension har adgang til goder, som fysioterapi, kiropraktor, psykolog og meget mere. vi tror på en medarbejder i balance giver virksomheden værdi på bunden og er til støre glæde for kunden.